Zeebenen voor landrotten

DD177073
DD177250
Zeebenenvoorlandrotten.04
2011 Zeebenen voor landrotten.foto4inwebsite
Zeebenenvoorlandrotten.05
Zeebenenvoorlandrotten.06
Zeebenenvoorlandrotten.07
Zeebenenvoorlandrotten.08
Zeebenenvoorlandrotten.09
Zeebenenvoorlandrotten.10

In het Marinemuseum in Den Helder is de brug van het voormalige geleidewapenfregat Hr. Ms. De Ruyter omgetoverd in een unieke attractie.

Op de begane grond is een introductiefilm met de geschiedenis van het fregat De Ruyter. Daarna komen de bezoekers in de radarhutten, waar radarschermen, licht, rondom geluid en levensechte bemanningsleden het leven en werk aan boord weer voelbaar maken.

Weer een verdieping hoger kom je op de brug met negen grote beeldschermen in plaats van de ramen, die een uitzicht bieden op de hedendaagse marine. De stoelen van de commandant en de bemanning kunnen nu ingenomen worden door de bezoeker. Interactieve video’s geven een beeld van het leven aan boord en van de taak die het fregat in de koude oorlog had.

Tenslotte ervaar je de unieke 3D-radar boven in de bol. Bovenin de bol geven projecties, licht, geluid en wind de ervaring weer van de unieke supergeheime draaiende radarinstallatie die ooit alleen aan een enkele bevoegde marineman was voorbehouden.

Onze werkzaamheden:
Advies, leveren en installeren van alle turnkey opgeleverde hardware voor de audiovisuele presentaties, interactieve touchscreenpresentaties en synchrone 9-scherms audiovisuele presentatie met surround geluid.

Opdrachtgever:
Perspekt Studio’s i.s.m. Carillon av-communicatie

Lokatie:
Marinemuseum Den Helder